Ydelser

Vores IT-ydelser

Vi tilbyder en lang række IT ydelser. Vores ydelser strækker sig fra anskaffelse af IT udstyr,  opsætte arbejdsstationer, levere software og til den mest værdifulde ydelse, rådgivning og effektiv service. Det er servicen bestående af hjælp og udførelse af IT-opgaver, som er det mest værdiskabende for dig, da det kan være den mest tidskrævende del af IT. IT-systemer virker ikke nødvendigvis optimal og effektivt, når computeren er stillet på bordet, har fået sat strøm til og softwaren er installeret. IT består også blandt andet af optimering og vedligeholdes af driften. IT automatisere arbejdsprocesser, som kan skabe mere effektiv forretning og øge produktiviteten. Dog kan det også have den modsatte effekt. IT kan ende med at forstyrre, stjæler tid fra medarbejderne, og skaber store frustrationer, hvilket resulterer i ineffektiv arbejde og påvirker forretningen negativt. Med os som din IT samarbejdspartner, overlader du dine IT-opgaver til os og slipper for frustrationer, spare tid, øger produktiviteten, og vigtigst af alt, din virksomhed kan fokusere på forretningen. Vi har stor erfaring med IT og tilbyder din virksomhed stor ekspertise, og leverer IT løsninger efter din virksomheds behov.

Vi anser os selv for at være  totalleverandør af alle former af IT-ydelser. Så hvis du ikke finder lige det du har behov for på vores hjemmeside, er du velkommen til at spørge, og vi kan med sikkerhed hjælpe dig.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring JenZens ydelser, og hvordan vores ydelser kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om hvad du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste og kan ikke findes her på vores hjemmeside, da de baseres efter det  I efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra vores snak kan vi sende dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.