Uniconta

Uniconta – Intuitivt økonomisystem hvor data er sikret i skyen

Uniconta er et digitalt økonomisystem, som opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM og projekt. Uniconta er intuitivt, og derfor yderst brugervenligt. Derudover samler Uniconta alle økonomiske processer et sted, hvilket giver overblik og hjælper med at gøre dig og din virksomhed mere effektiv og rentable. Derudover kan flere tilgå Uniconta inklusiv revisoren, da alt data ligger sikkert gemt i skyen. Med Uniconta slipper du for rod med papirerne, tal-forvirring og rod på lageret.

Uniconta moduler:

Økonomi

Debitor

Salgsordre

Kreditor

Indkøb

Lager

Logistik

Projekt

Produktion

CRM

Dashboard

Firma

Læs mere omkring Uniconta ved at klikke her: Hvad er Uniconta.

Uniconta partner og forhandler

Uniconta samarbejdspartner

JenZen er samarbejdspartner med Uniconta, og derfor er vi leverandør for Uniconta økonomisystem. Udover at levere Uniconta til dig og din virksomhed, tilbyder vi også at hjælpe dig med opsætning og konfiguration. Det gør vi for at hjælpe dig hurtigt i gang og slippe for en lang og besværlig opstartsproces. En anden proces vi tilbyder hjælp til, er at konvertering fra andre økonomisystemer, såsom C5 og Economic, hvor vi hjælper med at overføre dit data over til Uniconta. Endvidere som Uniconta forhandler tilbyder vi support hvis der opstår problemer eller spørgsmål omkring Uniconta.

 

Læs mere omkring vores samarbejde med Uniconta på vores samarbejdspartnere side.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring Uniconta, og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.