Telefoni

Få integreret din telefoni med dit IT system

Telefoni bliver nogle gange opfattet som et separat værktøj i en virksomhed, og telefoni bliver måske slet ikke sat i forbindelse med IT. Dog kan telefoni til erhverv integreres med dit IT system, og det kan det endda være meget bekostelig at holde IT og telefoni separeret. En af grundene kan være at have flere udbydere eksempelvis en til mobil, en til fastnet-telefoni og en til omstillings udstyr. En anden omkostning kan være mangel på sammenspil mellem mobil, fastnet, og computer telefoni mm., som kan påvirke en ineffektiv arbejdsproces, være besværlig for medarbejderen, og der kan være en risiko for tab af kunder.

 

FÅ SAMLET DIN TELEFONI I IT SYSTEMET

Telefoni er i dag blevet lettere og simplere gennem integration med IT systemet. Telefoni kan opsættes sådan at mobil, fastnet telefon, computer og omstillings udstyr kan samles som et system, og samtidigt med at det er brugervenlig og intuitivt at bruge. Ved at samle telefonien har din virksomhed også mulighed for at gøre det simplere for kunderne med blandt andet at kunne have et nummer de kan ringe til, hvor systemet står for at de kommer igennem til den medarbejder i ønsker. Et nyt og samlet telefoni system vil ofte resulterer i besparelser i omkostningerne. En anden fordel med en integreret telefoni løsning er anvendelsen af applikationer, som kan optimere det daglige arbejde, og tilpasses personligt for medarbejderen, hvilket giver en lettere og mere effektiv arbejdsproces.

 

Vi tilbyder at rådgive dig og din virksomhed til at få sammensat den helt rigtige telefoni løsning. Vi hjælper dig med at sammensætte de mange mulige funktioner efter dine behov, såsom omstilling, kø-styring, velkomsthilsen, telefonsvarer, mulighed for one-number, og statistik over opkald. Endvidere står vi for opsætning og hjælper med at integrere det i det eksisterende IT system. Dertil hjælper vi jer i gang med det nye system, hvor I vil få en introduktion i hvordan det virker og hvordan det kan anvendes effektivt. Har i spørgsmål senere, eller er der noget som ikke virker, tilbyder vi også support.

 

Microsoft Team er noget helt nyt inden for Telefoni. Modtag og styr dine opkald gennem det velkendte Microsoft Teams. Læs mere omkring Microsoft Team og andre Office 365 ydelser på vores Microsoft Office 365 side.

Uni-tel partner og forhandler

Uni-tel

Som samarbejdspartner med Uni-tel, udbyder vi alle deres telefoniløsninger, som er den førende teknologi  på markedet. Dertil har de også markedet højeste oppetid på deres telefoni løsninger. Som samarbejdspartner står vi for at hjælpe dig og din virksomhed med at sammensætte en telefoniløsning med de funktioner dig og din virksomhed har brug for. Vi rådgiver og sammensætter en løsning ud fra dit behov, såsom størrelsen af virksomheden, om medarbejderne arbejder på farten, samling af telefoni på tværs af kontorer, filialer og hjemmearbejdspladser, hvilke applikationer på mobil og computeren der er brug for og meget mere. Køb af telefoni hos Uni-tel er uden binding og du får høj sikkerhed i din telefoni til konkurrencedygtige priser.

 

Du kan læse mere omkring vores samarbejdspartner Uni-tel på vores samarbejdspartnere side.

 

Vi samarbejder også med andre telefoni samarbejdspartnere. Ring til os for at høre mere.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring telefoni til erhverv, og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan i give  dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.