Support

Fjernsupport

Med fjernsupport har du mulighed for at få hjælp med det samme. Det gør vi ved at overtager vi din computer, via TeamViewer,  hvor vi kan løse dit IT-problem for dig med det samme mens du kan kigge med på skærmen. På den måde sparer du ventetiden. Tryk her, Download TeamViewer, for at downloade TeamViewer, som er det værktøj vi bruger for at hjælpe dig.

 

Du kan også klikke på redningskransen:

Din IP-adresse er :

34.140.154.199

Få support

Mangler du hjælp? Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på +45 88 44 22 24.

Bemærk, dette er inden for vores åbningstider.

 

Når du ringer til os, kan det være en fordel at side klar ved din computer med TeamViewer downloadet (og at du kender din IP-adresse oplysning.) På den måde kan vi hjælpe dig hurtigere. Se afsnit længere nede for hvordan du gør det.

 

Kom i kontakt med vores udvidet support

Du kommer i kontakt med vores udvidet support ved at ringe til dette nummer +45 88 44 22 24. Dette gælder alle hverdage, weekender og helligdage også om aften.
Bemærk, dette er en tilkøbsydelse.

 

On-site support

Hvis dit IT-problem ikke kan løses via fjernsupport, kan du ringe til os på +45 88 44 22 24. Her vil vi hjælpe dig med at løse problemet. Det er også her du kan lave en aftale for en on-site support. Efter aftale kan du også aflevere din computer eller andet IT-udstyr på vores kontor, hvor vi vil løse problemet.