Samarbejdspartnere

Vores vigtigste samarbejdspartnere

Som IT virksomhed har vi mange samarbejdspartnere, for at kunne levere de bedste IT produkter og ydelser. Disse samarbejdspartnere gør det muligt for os at være totalleverandør og dermed opnå at kunne imødekomme vores kunders behov og ønsker. Her kan du læse om nogle af vores samarbejdspartnere.

Uni-tel partner og forhandler

UNI-TEL

Uni-tel udvikler og leverer telekommunikation løsninger til erhverv. Uni-tel styrker virksomhedernes forretning ved at få telekommunikation og IT til at gå op i en højere enhed. JenZen er forhandler for Uni-tel og er dermed en del af deres netværk af forhandler i hele Danmark. Som forhandler for Uni-tel er vi specialister i telefoni, infrastruktur og digitale løsninger. Dermed kan vi hjælpe vores kunder med at sammensætte den rigtige telefoniløsning. Som forhandler er det os der står til rådighed for spørgsmål og hjælp omkring Uni-tels produkter.

 

Med Uni-tel samles alt af virksomhedens telefoni, både fastnet, internet og mobil, i en samlet telefoniløsning. Det skaber bedre overblik og giver besparelser. Dertil udbyder Uni-tel en telefoni IT løsning som er en avancerede platform til håndtering af telefoni: One-Connect.

 

Uni-tels produkter arbejder sammen med blandt andet med Microsoft Teams, Skype for business, salesforce, Office, e-Conomics og Microsoft Dynamics NAV. Hvilket gør det nemmere og mere effektiv at styre telefonien såsom omstilling og telefon køer. Uni-tel understøtter og JenZen supporter alt telefoni og telefonanlæg. Du kan læse mere om Uni-tel og deres produkter på Uni-tels hjemmeside. Du kan læse mere omkring vores telefoni ydelser på vores Telefoni side. Du kan læse om telefoni integration med Microsoft Teams på vores Microsoft Office 365 side.

Microsoft Silver Partner

MICROSOFT

Microsoft er et af de største og mest velkendte IT-virksomhed. De udbyder mange produkter, hvor JenZen er Microsoft Silver partner. Vi leverer og supporterer en lang række af deres velkendte produkter til erhverv. Som forhandler af Microsofts produkter står vi for opsætningen, tilpasningen og administrationen af de produkter. Eksempler på produkter vi udbyder er Microsoft Office 365 programmer og Microsoft Azure. Du kan læse mere om de ydelser vi tilbyder i forbindelse med Microsoft produkter på Microsoft Office 365 side og Hosting side.

 

At vi er Microsoft Silver partner betyder at vi er en IT leverandør med højt niveau af teknisk ekspertise, strategisk tænkning og praktiske færdigheder. Dette sikre dig, som køber af Microsoft produkter, at vi har dine behov for øje og vi giver dig professionel hjælp til at vælge de rigtige og mest effektive Microsoft løsninger for din virksomhed. Vi har som Microsoft Silver Partner flere tekniske ekspertise-områder, såsom IT-infrastruktur, netværk, kontorautomation, e-handel, samarbejde, forretningsinformation og mange andre IT relaterede discipliner i en virksomhed. Køb af Microsoft produkter gennem os inkluderer rådgivning, træning, implementering, vedligeholdelse, support og hosting-tjenester. Dertil ved at få leverede Microsoft produkter gennem os får du en lokal forhandler, som har forståelse for din virksomhed og dens arbejdsgange, og er tæt på når du mangler hjælp.

Uniconta partner og forhandler

UNICONTA

Uniconta blev grundlagt af Erik Damgaard, som er softwareudvikler. Erik Damgaard har 30 års erfaring og er en af de mest ansete eksperter i sit felt, udvikle regnskabssystemer. Erik Damgaard har sammen med sin bror udviklet den velkendte Dynamics AX som i 2002 blev solgt til Microsoft, som i dag er blevet til en central del af Microsofts sortiment af ERP og business-applikationer. Erik Damgaard har også udviklet det meget brugte ERP-system i Danmark, C5 programmet.

 

Uniconta systemet bygger på et mål om at software skal være tilgængeligt og enkelt at bruge, og stadig at opretholde højteknologisk udvikling og forretnings funktionalitet. Dermed er Uniconta et enkelt samlet system, en ERP-løsning med alle de væsentlige redskaber og centrale funktioner for små og mellemstore virksomheder. Uniconta indeholder virksomhedens konti, lån, varer, ordrer, indkøb, tilbud, regnskaber mm., som er brugervenligt og rettet mod en moderne virksomhed, hvor dokumenter og fakturerer hovedsageligt sendes ud elektronisk via eksempelvis e-mail.

 

Som samarbejdspartner med Uniconta kan vi levere og supporterer Unicota systemet. Som en af deres professionelle partnere og forhandler, er vi din lokale ekspert i Uniconta. Dermed kan du let og hurtigt komme i kontakt med os og få svar på dine spørgsmål omkring Uniconta og få hjælp hvis problemer opstår. Vi hjælper dig også i gang og hjælper med konvertering fra andre økonomisystemer. Du kan læse mere om Uniconta produktet og de ydelser vi tilbyder i forbindelse med Uniconta på vores Uniconta side.

Veeam CSP Silver Partner

VEEAM

Veeam blev grundlagt i 2016 af et team som også stod bag Aelita Software, velkendt for sine Windows server-styringsløsninger. Aelita Software blev opkøbt i 2004, hvorpå Veeam software og system blev udviklet som leverede lignende systemadministration-løsninger til virtualiserede server infrastrukturer. I dag er Veeam førende inden for cloud data på tværs af miljøer i multi-cloud miljøer, som har hjulpet mange kunder med deres Cloud Data Management.

 

Veeam tilbyder en ny tilgang til data og backups, hvor Veeam fusionerer de traditionelle discipliner inden for sikkerhedskopiering og gendannelse af data, databeskyttelse og datasikkerhed. På den måde imødekommer de at data i dag er i stor vækst og kræver tilgængelighed og ikke kun opbevaring. Med Veeam kan virksomheder sparer tid, mindsker risici og reducerer kapital- og driftsomkostningerne i meget værdiskabende omfang.

 

Som Veeam-partnere tilbyder vi en række Veeam-drevne tjenester, hvor vi kan hjælpe dig med at finde nøjagtigt det du leder efter og har behov for. Vi leverer i samarbejde med Veeam databeskyttelses tjenester og backup ydelser til dig og din virksomhed. Veeam har udviklet systemet og softwaren, og vi leverer til dig de tilhørende tjenester, rådgivning og support. Du kan læse mere om de ydelser vi tilbyder i forbindelse med Veeam produkter på vores Backup side.

VIL DU VIDE MERE?

Vi har mange flere som vi samarbejder med. Vil du høre mere om disse samarbejdspartnere er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi foretrækker altid at tage en hyggelig snak med dig personligt. Du kan læse mere omkring hvordan du kommer i kontakt med os via vores kontakt side.