Rådgivning

IT Rådgivning

Det er ikke nok at have det nyeste IT-udstyr og have de seneste opdateringer for at have en effektiv og værdiskabende arbejdsgang. IT-setuppet skal være en integreret del af arbejdsgangen for at være effektiv og værdiskabende.

 

Med rådgivning får din virksomhed friske og objektive øjne på dit IT-setup. På den måde i samarbejde med din virksomhed finder vi frem til de konkrete og måske underliggende problemer og skaber et overblik. Og derudfra kan vi udvikle løsninger som øger effektiviteten og er værdiskabende for din virksomhed.

 

Ved at få rådgivning til din IT undgår du bekostelige problemer, såsom IT-løsninger som ikke fungerer efter hensigten, nedetid grundet IT flytnings process, ekstra omkostninger på grund af komplekse systemer med overflødige funktioner, spildt arbejdstid på at løse IT-problemer selv, og fejl køb af IT udstyr.

 

JenZen giver dig professionel og faglig vejledning på din IT i virksomheden. Med rådgivningen kan det handle om alt fra mindre tekniske problemer til udvikling af arbejdsgangen gennem IT optimering. Vores hovedfokus hos JenZen er altid at finde den helt rigtige løsning tilpasset efter behov til din virksomhed. Gennem rådgivning kan vi hjælpe dig med at træffe de helt rigtige beslutninger når du skal investere i virksomhedens IT.

 

Områder vi blandt andet kan hjælpe med er:

ERP Systemer

Optimering

Implementering

Persondataloven

Sikkerhed

Guidelines

Opdatering

VIL DU VIDE MERE ELLER HAR DU SPØRGSMÅL?

Ønsker du at høre mere omkring hvordan vi kan rådgive dig og din virksomhed omkring IT, og høre mere omkring hvordan IT rådgivning kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.