Om Os

Værdier

Vores værdier bygger på den professionel og personlige kontakt med vores kunder. Dermed er kundefokus vores vigtigste værdi i virksomheden. Når vi er i kontakt med kunden liggere vi også vægt på værdierne ærlig, åben kommunikationsamarbejdeprofessionalisme og respekt for kunden og deres behov.

 

Vores Vision og Mission

Vi har en vision om at vokse os større og blive førende IT-totalleverandør i vores lokalområde, som er Fyn og trekantområdet. Desuden, har vi en vision om at tilbyde vores IT-ydelser i resten af Danmark.

Vores mission er at skabe effektive og værdiskabende IT-løsninger for virksomheder. JenZen levere dette gennem tilpasset og selvkørende IT-løsninger rettet mod den enkelte virksomheds behov via professionel og personlig service.

 

Historie

JenZen ApS blev stiftet af Jonas René Jensen og Kamilla Seeger Jensen i 2012. Jonas opstartede JenZen ApS i sin fritid mens han havde et fuldtidsjob som It-supporter. Jonas havde før iværksat virksomheder og har altid arbejdede i IT-branchen. Mange kunder begyndte at efterspørge JenZen ApS servicer, hvorpå JenZen ApS voksede sig større fra at være en deltid iværksættervirksomhed til at i maj 2015 blev en fuldtids iværksættervirksomhed. Kamilla begyndte at varetage økonomi, bogholderi og administration også i maj 2015, mens Jonas varetog JenZens produkter og servicer til kunderne. I oktober 2017 opkøbte JenZen ApS Hub-IT og flyttede til større lokaler. I oktober 2018, ansatte vi en IT-konsulent, som dagligt varetager blandt andet support og levering af produkter.

I dag ejes JenZen ApS af JenZen Holding ApS hvilket ejes 50 % af Jonas og 50 % af Kamilla.