Microsoft Office 365

Leverandør af Office 365

Microsoft Office 365 software og ydelser

Med Microsoft Office 365 er mulighederne mange. Microsoft Office 365 indeholder en bred vifte af applikationer og ydelser, som giver din virksomhed en løsning med muligheder for et bredt samarbejde, være produktivitet og anvende kreativiteten. Fordelen ved Office 365 er at den er altid opdateret, og du får både værktøjer som du kender, Outlook og Exchange Online. Dertil indeholder Office 365 også den bagvedliggende serverinfrastruktur, som håndterer e-mail, kalender, kontaktpersoner, filer mm. På den måde får man de programmer man kender og din virksomheds data og serverinfrastruktur er alt sikret online i skyen.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi Teams

Microsoft Teams

Microsoft Team kombinerer alle de funktioner et team har brug for når der skal samarbejdes og træffes beslutninger. Kommunikere effektivt på jeres måde via chat, video møder, opkald, livebegivenheder, dele filer, kalender mm. og mulighed for integration med de applikationer som virksomheden bruger, her i blandt integration med telefonisystemet. Tilføj også dine foretrukne office-tjenester til din Microsoft Teams. Teams er mobilt og fungerer på tværs af enheder og har indbygget sikkerhed. I Teams har du også adgang til kalenderen fra Outlook hvor i teamet kan planlægge og koordinere samarbejdet.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi SharePoint

SharePoint

SharePoint er et mobilt og intelligent intranet som virker på tværs af computere og enheder. I SharePoint kan indhold og viden blive administreret og delt i virksomheden. Upload indhold, viden, programmer, data, nyheder og ressourcer og filer til SharePoint og find dem let og hurtigt. Med SharePoint bringer du alle personer i virksomheden sammen med indhold og programmer. Dette skaber et gnidningsfrit og sikkert samarbejde i alle projektteams, afdelinger, på tværs af virksomheden og med personer uden for din virksomhed.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi Outlook

Outlook

Outlook samler mail, kalender, kontakter og opgaver i et sted. Det er muligt, med Office-integration, at nemt få vedhæftet filer fra OneDrive, have adgang til kontakter. Du kan planlægge og koordinere dit arbejde i kalender og dele kalenderne for at dine kollegaer kan se om du er tilgængelig og omvendt. Outlook holdes altid opdateret hvad angår sikkerhed så dine oplysninger altid er beskyttet. Derudover er Outlook mobilt da den fungerer på tværs af enheder.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi OneDrive

OneDrive

Med OneDrive opbevarer og forbinder vi dig med dine arbejdsfiler i skyen. Med OneDrive er det nemt at tilgå filerne overalt fra alle typer enheder, hvilket gør OneDrive yderst mobilt at anvende. Filerne bliver automatisk opdateret så snart du får internetadgang. Del og samarbejd nemt med OneDrive. Derudover beskytter og sikrer OneDrive dine filer, og har mulighed for at gendanne filer.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi Word

Word

Word har i dag mange funktioner og er nu meget mere end en tekst skrivningsprogram. I Word kan du samarbejde om fælles projekter, brug professionelle skabeloner i over 40 forskellige kategorier, arbejde online eller lokalt på din computer og mange flere funktioner.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi Excel

Excel

Excel har i dag mange funktioner og er et program med mange anvendelser, regneark, programmering og arbejde med data mm. I Excel kan du samarbejde om fælles projekter, brug professionelle skabeloner i over 40 forskellige kategorier, arbejde online eller lokalt på din computer, anvende de mange indbygget formler og mange flere funktioner.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi PowerPoint

PowerPoint

Lav flotte og indtryks rige præsentationer, som skiller sig ud fra andre med PowerPoint. I PowerPoint kan du samarbejde om fælles projekter, vælg mellem skabeloner med smukke designs i over 40 forskellige kategorier, arbejde online eller lokalt på din computer, benytte avanceret animation, filmisk bevægelse, 3D-modeller og ikoner, og mange flere funktioner.

Som Microsoft Silver Partner udbyder vi OneNote

OneNote

Skriv noter på din måde og hold dem samlet og organiseret med OneNote. I OneNote kan du samarbejde om fælles projekter, arbejde online eller lokalt på din computer, organiserer indhold i bøger, sektioner og sider, let navigation og søgefunktion, brug håndskrift, sæt mærker, lav markeringer, bland medier og mange andre funktioner.

MICROSOFT TEAMS OG TELEFONI

Som noget helt nyt kan Microsoft Team integreres med telefonien i din virksomhed. Det vil sige at for første gang kan man samle alle slags kommunikation i virksomheden sammen på den samme stærke platform, Teams. Dette gør kommunikation enkel og effektiv. Teams er et af markeds stærkeste kommunikationsplatform til erhverv, som samtidig indgår og integrerer med de andre Microsoft Office 365 tjenester. Teams understøtter alt fra HR og marketing til økonomi og udvikling i virksomheden, på hjemmearbejdspladsen og på farten. Her har Uni-tel udviklet en løsning som integrerer telefonien ind i Teams som gør det enkelt at få intelligent telefoni. Uni-tel tilbyder en fleksibel løsning som kan tilpasses efter hvert enkelt behov. Få telefoni via direct routing til Teams eller benyt Uni-tels applikation One-Connect som integrerer Teams.

 

Læs om vores telefoni ydelser og Uni-tel. Læs også om vores samarbejde med Uni-tel.

Microsoft Silver Partner

JenZen Microsoft Silver Partner

Som Microsoft Silver Partner, står vi for opsætningen, tilpasningen og administrationen af din Microsoft Office 365 programmer og ydelser. Med vores rådgivning kan du vælge den rette abonnementplan til din virksomhed, som giver adgang til de forskellige programmer og skytjenester. En abonnementplan kan indeholde blandt andet tjenester såsom Skype for Business webmøder, virksomhedsmail i Exchange Online, samt ekstra online lagerplads med OneDrive for Business. Derudover indeholder mange af abonnementplanerne skrivebordsversionen af Office. Det vil sige at programmerne kan installeres lokalt på computeren frem for at anvende online Office versionen. Fordelen ved dette er at man kan arbejde offline, og at arbejdet bliver automatisk synkroniseret næste gang der er forbindelse til internettet. På den måde kan du arbejde videre selv hvis internettet er nede. Programmerne bliver også opdateret automatisk via internetforbindelsen.

 

Vi tilbyder også Microsoft Azure. Microsoft Azure er en cloud hosting service. Du kan læse mere her, omkring Microsoft Azure og vores andre hosting ydelser.

 

Læs om vores samarbejde med Microsoft på vores samarbejdspartnere side.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring Office 365, hvad man kan bruge Office 365 til erhverv, eller hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller ønsker du at afprøve Microsoft Office 365, vil høre mere om fordelene, eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende. Ved at kontakte os har du også mulighed for at få tilsendt en prøveversion af Office 365.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.