JenZen – En del af All Office

​“Det, jeg glæder mig allermest til, er at kunne tilbyde kunderne vores service og support på endnu flere områder. Vi har altid arbejdet ud fra det motto, at vi vil gøre kundernes hverdag nemmere. Fremover vil vi kunne gøre netop det i endnu højere grad. Det er da fedt.”

 

Sådan siger Jørn Christoffersen. Han er direktør i All Office, som er specialister inden for printinfrastruktur, it og tilbehør til det moderne kontor. Basen er i Rødovre, men fra den 1. maj udvidede All Office med et nyt kontor i Middelfart. I købstaden ved Lillebæltsbroen han man slået sig sammen med JenZen Aps.

 

JenZen Aps er IT-samarbejdspartner for store dele af det lokale erhvervsliv i Trekantsområdet. Virksomhedens styrker ligger blandt andet i ERP-systemer, E-conomics, Navision og infrastruktur. Det er nogle af de områder, hvor All Office har ønsket at styrke sine kompetencer.

 

“Vi er ekstremt optaget af tilgængelighed og tryghed. Kunderne skal få den hjælp, de har brug for, og de skal være trygge ved, at vi først går ud af døren, når opgaven er løst ordentligt. Med overtagelsen får begge virksomheders kunder adgang til et større udvalg af service og support. Og det er uden at skulle jonglere forskellige leverandører med alle de udfordringer, det kan indebære,” forklarer Jørn Christoffersen.

»Den store gevinst er, at vi får tilført en række nye kompetencer, som vores nu fælles kunder kan nyde godt af. Mange af vores kunder har vi haft et samarbejdsforhold til i mange år. Og jeg glæder mig bare til at kunne hjælpe med at styrke deres forretning endnu mere fremover,” siger Jonas René Jensen.

 

De ansatte hos JenZen Aps arbejder fortsat med udgangspunkt i Middelfart og Trekantsområdet. Indtil videre beholder virksomheden også sit oprindelige navn. Dog med tilføjelsen: JenZen Aps – En del af All Office.

Kvalitet og hastighed

For All Office og JenZen Aps’ kunder er det især muligheden for at få alt support og service hos samme leverandør, der vil kunne mærkes. Printinfrastruktur, it, økonomisystemer, opsætning af telefoni, tilbehør til kontoret m.m. Det hele i samme hus.

 

De driftsmæssige fordele, når service og support kan leveres hurtigt og med samme høje kvalitet, vil gøre en forskel.

 

“Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med hele tiden nemt og fleksibelt at kunne servicere deres kunder. Sammen med JenZen Aps er det et stort skridt i den rigtige retning,” afslutter Jørn Christoffersen.

Et kendt ansigt i trekantsområdet

All Office har i noget tid været på udkig efter en samarbejdspartner, som kunne styrke virksomhedens kompetencer inden for IT. Da muligheden opstod med JenZen Aps, behøvede Jørn Christoffersen ikke den store betænkningstid.

​“Jonas René Jensen (stifteren af JenZen Aps, red.) og hans medarbejdere er virkelig kompetente. Jonas selv er både sindssygt nørdet og ekstremt social og god til at kommunikere. Han er sådan en, der selv sætter en kande kaffe over, når han er ude hos kunderne. Det passer perfekt ind i, hvordan vi driver vores virksomhed,” siger Jørn Christoffersen.

Også Jonas René Jensen ser på sammenlægningen af de to virksomheder med tilfredshed. Det er især muligheden for at tilbyde kunderne et større produkt- og servicesortiment, der vækker begejstring.

Fakta: All Office og JenZen ApS

  • Hovedkontorer i Rødovre og Middelfart.
  • Godt 40 medarbejdere sammenlagt.
  • Specialister inden for printinfrastruktur, IT, økonomisystemer, opsætning af telefoni, tilbehør til kontoret m.m.
  • Sammenlægningen er sket per 1. maj 2020.

Læs mere om All Office ApS her.