IT Udvikling

Få udviklet din næste IT løsning

Findes der ikke en tilpasset IT-løsning til lige din virksomheds behov? Så lad os udvikle en løsning for dig! Hos JenZen gør vi brug af mange samarbejdspartner, så vi kan levere præcis den løsning din virksomhed har behov for. Dette betyder at vi samarbejder med mange udviklere af forskellige arter. Med en udviklings løsning får du skræddersyet en ny IT løsning 100% efter virksomhedens behov, arbejds- og foretningsvaner.

 

I tæt dialog og samarbejde med dig og din virksomhed udvikler vi en løsning som kan løse problemet, effektivisere manuelle processer, give ressource og tidsbesparelser, spare penge ved både bedre arbejdsgang, og besparelser fra dyre og ubrugte løsninger.

 

Få dit IT-projekt sat i verden med vores hjælp. Vi tilbyder udvikling på mange områder, såsom webudvikling, softwareudvikling, apps til diverse enheder, og udvikling af IT systemer og infrastrukturen mm. Dertil kan det være alt fra små automatisering på en enkelt arbejdsproces til store komplekse programmer eller IT systemer som optimerer arbejdsgangen mellem flere afdelinger. Endvidere vil du være en del af hele processen gennem løbende sparring og statusmøder hvor vi vil være i dialog omkring behov og ønsker hvorpå vi også vil give rådgivning undervejs.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring  udvikling af IT løsninger, og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.