IT Udstyr

Bestilling af IT udstyr

Hos JenZen rådgiver vi dig hvilket IT Udstyr, som du har brug for til din virksomhed, og bestiller det hjem for dig. Dette kan være alt fra skærme eller tablet til produktionslinjen til fuld arbejdsstation-setup på kontoret. Vi tilbyder alle former for anskaffelse af IT udstyr, mobiler, tablets, skærme computere, diverse ledninger og tilbehør. Ved at bestille dit IT udstyr gennem os får du hardware efter din virksomheds behov og dermed undgår fejlkøb. Derudover når du bestiller dit hardware gennem os, tilbyder vi reparation, hvis uheldet er ude med forbehold at reparation er muligt.

 

Opsætning af IT udstyr

Det er ikke nok  at indkøbe det rigtige IT udstyr, og dermed forvente at det fungerer som det skal. IT udstyr skal sættes op korrekt og implementeres med virksomheden eksisterende infrastruktur. JenZen tilbyder opsætning af IT udstyr i din virksomhed, specielt med opsætning af nye arbejdsstationer. Med vores service slipper du for rod og forvirring med ledninger, skærmer mm. Dertil slipper i også for bøvl og tidsforbrug på at installere og indstille computeren mm. Når vi har sat arbejdsstation op for din virksomhed, skal medarbejderen kun tænde for computeren og logge ind, hvorpå arbejdet kan påbegyndes med det samme.

 

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål? Eller vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi foretrækker nemlig altid at snakke med dig omkring din virksomhed behov. En snak med os er ganske uforpligtende. Du kan læse mere om hvordan du kontakter os via vores kontaktside.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.