IT Support

JenZens IT support til erhverv

Når IT udstyret eller software ikke fungerer, koster det dyrebar tid, hvilket kan hurtigt ende ud i tabt arbejdstid og fortjeneste. Vi tilbyder support i vores åbningstider uanset om din løsning er købt gennem os eller ej. Men hvad nu hvis dit IT udstyr svigter udenfor vores åbningstider? Her kan du tilkøbe vores udvidet  support aftale. Med vores udvidet  support kan du altid få hjælp med det samme når behovet opstår, også om aften, weekend og helligdage. Hvis du allerede har tilkøbt vores udvidet  support aftale, kan du klikke ind på vores support side, hvor du kan læse mere om hvordan du kontakter os.

 

Fjernsupport

Når softwaren ikke fungerer som det skal, kan vi hjælpe dig via fjernsupport. Med fjernsupport sparer du den ventetid som opstår når vi skal køre til din virksomhed. På den måde kan vi hjælpe dig med at løse dit IT-problem med det samme. For at læse mere om hvordan du benytter dig af vores fjernsupport, kan du klikke ind på vores support side oppe i menuen længst til højre eller du kan klikke her på support.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring support servicen, og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om support er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.