IT Sikkerhed

Vigtighed af IT sikkerhed

IT sikkerhed indebærer sikring af alle informationer der er anvendt på computere og datanet. Det vil sige at alt i forbindelse med din virksomheds brug af computer og enheders udstyr, data og services er sikret mod utilsigtet eller uautoriseret adgang, ændring eller destruktion.

 

IT sikkerhed er kommet meget i fokus om hvor vigtigt det er at rette stor opmærksomhed mod det, da store dele af virksomhedens kritiske og følsomme data bliver opbevaret elektronisk. Endvidere stiger antallet af hackere, og de bliver kun mere snedige med tiden. Dertil er data vigtig for konkurrenceevnen i en virksomhed. Med alt dette er det meget vigtigt at tage hånd om din virksomheds digitale data ved at have styr på virksomheden IT sikkerhed. Risiko og konsekvenser af et IT-angreb er tab af data, data i forkerte hænder, nedetid, tab af kunde tillid, tab af omsætning, skade på jeres troværdighed og omdømme mm.

 

Er din virksomheds IT sikkerhed sikker nok?

JenZen tilbyder at udføre en sikkerhedstest og analyse af din virksomheds IT-system og infrastruktur. Ud fra denne test vil vi tage en snak omkring eventuelle problemer, der er fundet, og give rådgivning til hvordan din virksomheds IT system og infrastruktur kan sikres.

 

Sikring af din virksomheds IT system og infrastruktur er lige så forskellige, som virksomheder. Dette er fordi der findes mange forskellige hardware, software og arbejdsgange mm., som tilsammen skaber meget forskellige IT systemer. Derfor tilbyder JenZen en sikkerhedsløsning efter din virksomheds behov. Med vores ekspertise undgår du blandt andet sikkerhedshuller i standardløsninger, og du betaler kun for det du har brug for samtidig med at have den rigtige sikkerhed. Dog vær opmærksom på at god IT sikkerhed ikke forbliver sikker efter et tjek og optimering, for at IT sikkerheden er optimal, skal den løbende testes og opdateres for at holde hackere væk.

 

Hvad der skal til for at sikre din virksomheds IT

IT sikkerhed består af flere punkter, hvor JenZen hjælper dig med at få optimeret og udført disse punkter, så din virksomhed kan arbejde trygt ud bekymring for tab af data. Endvidere giver vi rådgivning undervejs omkring IT-sikkerheden. Første punkt er at opdatere og løbende opdater IT systemet. Dette er vigtigt, fordi hackere er snedige og hurtige til at finde sårbare huller i IT-systemer og software, hvorpå de seneste opdateringer fra producenterne ofte indeholder sikring mod eller fjernelse af disse sårbarheder. Herefter er det også vigtigt at have installeret en sikkerhedspakke med følgende: firewall, antivirusprogram, spamfilter og phishing-filter. Vi anbefaler disse opdateres dagligt og gerne automatisk for at sikre mod virusser og hackere.

 

Næste punkt er browser sikkerhed og indstillinger, dette er en af mange veje en hacker kan få adgang til en computer i din virksomhed. Af samme årsager er næste punkt at få sikrede netværket. Hvis netværket er åbent og dermed ikke krypterede kan en hacker nemt komme ubemærket ind på din virksomhed netværk og dertil også adgang til systemer og data. Næste punkt er koder og adfærd på nettet, her giver JenZen rådgivning til hvad der skal til at skabe sikre koder og råd til hvordan ansatte bør færdes på internettet mm.

 

Sidste punkt er at have et godt backupsystem sat op. For desværre selv med de mest sikre IT systemer, kan det stadig ske at man bliver hacket. Derfor er backup en nødvendighed for at undgå større tab af data og arbejde. Hos JenZen tilbyder vi mange forskellige backup løsninger som du kan læse mere om på vores backup side.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring IT sikkerhed, og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give  dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.