Internet, Wi-Fi & netværk

Netværket, kommunikation-nerven

Internettet er uundgåelig i en virksomhed. For mange virksomheder er internettet deres kommunikations-nerve. Det vil sige at kommunikationen, både intern og ekstern, fungerer via internettet. Så, hvis internettet ikke virker, kan det koste kunder og produktivitet. Derfor er kravene høje, når det gælder virksomheden netværk. Kravene er ofte at der skal være wi-fi, det skal være hurtigt, og det skal kunne anvendes på mange forskellige enheder. Dertil er det vigtigt at kunder og gæster kan logge på internettet for mange virksomheder. Endvidere er sikkerhed måske det vigtigste krav til internettet.

 

Din netværks leverandør

Som din leverandør til din virksomheds netværk, vil vi leve op til disse behov og krav til et stabilt og sikkert netværk. Vi tilbyder afklaring af din virksomheds behov og brug af netværket og internettet. Afklaringen er vigtig da det gør at du ikke skal betale for noget du ikke har brug for. Endvidere kan det spare dig for ekstra store omkostninger for at få lavet netværket om senere. Derudover leverer vi netværk hvor sikkerheden er i top. En måde at gøre dette på er at dele netværket op i enheder, i medarbejder og gæster, hvis der er behov for dette. Læs mere om IT sikkerhed på vores IT sikkerhed side.

 

Fordelen ved at vælge os som din leverandør for din virksomheds netværk er at vi har erfaring med både store som mindre netværk. Vi hjælper dig efter dit behov. Vi sørger for at opsætte dit hardware korrekt så det køre optimalt og uden problemer. Vi tilbyder også at overvåge dit netværk hvilket giver os mulighed at vedligeholde dit netværk og minimere nedetid samt andre problemer. Derudover tilbyder vi også support hvis der alligevel skulle opstå problemer med dit netværk.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring netværk og wi-fi, og hvordan vi kan finde en bedre løsning til din virksomhed? Eller er du i tvivl om du har det rigtige netværk og wi-fi som din virksomhed har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.