Hosting

Hosting – Opbevaring af data

Hosting er en server som udfører IT relaterede servicer for dig og din virksomhed. IT relaterede servicer kan være hjemmeside hosting, hvor din hjemmesides informationer opbevares på en server og gøres tilgængelig for dig og dine kunder på internettet. Opbevaring af data, filer, billeder og andre typer af information via skyen er også en af disse services. Andre eksempler er Office 365 cloud og hosting af administrative systemer. Så hosting er en server, som giver internetbruger et online system til at opbevare data og/eller information.

 

Ekstern, intern og cloud hosting

JenZen tilbyder både ekstern, intern og cloud hosting service. Med intern hosting, hjælper vi dig med opsætning og drift af dine server hos dig. Ekstern hosting service, tilbyder vi dig et hosting miljø med mange forskellige muligheder hos os. Cloud hosting service, her hjælper vi dig med valg af cloud løsning, opsætning og drift. Generelt med hosting står vi for at opdatere, lave backups og sikre en stabil drift. Hvad enten dit behov er, så rådgiver og hjælper vi dig med dit hosting behov. Vi sikrer dig en hosting løsning, som er tilpasset dig og har den højeste sikkerhed, stabilitet, oppetid og hastighed.

Microsoft Silver Partnet og udbyder af Microsoft Azure

Microsoft cloud

Som Microsoft Silver Partner og med diverse certificeringer, kan vi tilbyde dig cloud hosting service Microsoft Azure. Her hjælper vi dig med opsætte og supporte Microsoft Azure cloud løsning. Microsoft Azure er gigantiske datacentre rundt omkring i verden, som tilbyder en bred vifte af ydelser og muligheder til alle typer brancher. De er kendt for at yde en yderst stabil drift, og tjenesten er meget brugervenlig at anvende. Dertil er prissætningen meget fleksibel, og derfor betaler du kun for det du bruger, og det er let at lave om når dine behov ændrer sig.

Vi tilbyder også Microsoft Office 365. Du kan læse mere her, omkring Microsoft Office 365.

Læs om vores samarbejde med Microsoft på vores samarbejdspartnere side.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere omkring hosting, og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om hosting er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.