ERP Systemer

ERP-systemer

Mange administrative aktiviteter er uundgåelig og vigtige for en virksomhed, såsom styring af din bogføring, regnskaber, fakturering og rykkere, tilbud samt ordrer. Disse kan koste mange ressourcer og tid fra andre vigtige opgaver i virksomheden. Disse opgaver og processer kan digitaliseres via. Enterprise Resource Planning (ERP) -systemer, som er betegnelsen for integrerede virksomhedssoftware eller økonomisystemer. Vi tilbyder hjælp med ERP-systemer, såsom opsætning, support, konvertering mellem systemer og anskaffelse af licenser. Vi har stort kendskab til følgende systemer: Microsoft Dynamics C5, Navision, Economic, Summa Summarum, Billys Billing, Dinero og Visual Administration, Business Central, Visma Business samt flere.

 

Microsoft Dynamics C5 bliver ikke vedligeholdt og supportet af Microsoft fra den 8. januar 2019 og bliver udfaset i fremtiden. Derfor tilbyder vi flere forskellige alternativer såsom Uniconta, Business Central og Economics. Derudover tilbyder vi også at varetage overgangen fra Microsoft Dynamics C5 til andre systemer, som blandt andet indebærer data flytning.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ved du ikke hvilken ERP-system og bogholderi løsning som bedst løser dine udfordringer? Ønsker du at høre mere omkring udvikling af EPR-systemer og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende. Du kan også lade os kontakte dig ved at udfylde vores kontaktformular.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.