Dit IT Behov

IT Outsourcing

Outsourcing betyder at man vælger at videregive en proces eller opgave til en anden virksomhed. Outsourcing varierer meget mellem små opgaver og en fuld IT-afdeling eller vigtige funktioner, som bliver handlet uden for virksomheden. Dette gælder især IT outsourcing. Nogle vælger at outsource en opgave, såsom at få udviklet af en applikation. Andre outsourcer visse opgaver og klarer resten selv, såsom webudvikling, hosting, vedligeholdelse, support og håndtering af databaser. Så er der outsourcing, hvor en tredjeparts IT-virksomhed fungerer som IT-afdelingen for virksomheden. Dermed indebærer IT-outsourcing ikke nødvendigvis at alle IT-funktion og beslutninger bliver taget ud af virksomheden. Tværtimod kan det have store fordele at outsource, da det kan tilpasses efter hvad der er behov for. Dette er en af de vigtigste egenskaber vi tilbyder som IT-virksomhed. Hos JenZen levere vi løsninger tilpasset efter kundens behov og ønsker.

 

GRUNDE TIL AT VÆLGE IT-OUTSOURCING

Det er efterhånden ikke fremmede at få outsourcet IT funktioner og opgaver. Dette gælder alle former for virksomheder størrelser og brancher. De mest grundlæggende grunde er adgang til ekspertviden og få rådgivning på IT området, som ikke er tilgængeligt internt i virksomheden. Dette hænger sammen med en af de andre grunde, at IT-sikkerheden bliver forbedret. IT-sikkerhed er et af de IT områder, som kræver mere opmærksomhed og viden, og som også har fået større forretningsmæssige konsekvenser. Du kan læse mere herom på vores IT-sikkerhed side. Grund til outsourcing handler også meget om ressourcer og omkostninger. Det kan være billigere at anvende en IT-virksomhed, som er eksperter og dermed også mere effektive, end at skulle betale løn til en intern IT medarbejder. Ved at placere IT-opgaver uden for virksomheden, er der mulighed for at udnytte andre interne ressourcer bedre, og dermed bliver fokus omdirigeret mod kerneforretningen og kunder.

 

 

Hvorfor Outsource til os?

 

PROFESSIONEL OG PERSONLIG IT-SERVICE

For at sammensætte den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed, er en af JenZen kerneværdier at levere professionelt og personlig service. Derfor foretrækker JenZen at skabe de tilpasset løsninger gennem dialog og tæt samarbejde med kunden. Med denne type kontakt med kunden kan JenZen levere den bedste service og løsninger til kunden.

 

LØSNINGER TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Virksomheder er forskellige på mange områder – størrelse, service og produkter, ressourcer, arbejdsgang og virksomhedskultur. Derfor er virksomheders IT-behov aldrig ens og kan derfor ikke fungere optimal og effektiv med ”one size fits all” løsninger. Derfor leverer vi tilpasset IT-løsninger efter dine behov, krav og ønsker uanset type eller størrelse af din virksomhed. Endvidere leverer vi til din virksomhed på mange forskellige niveauer, fra netværk, arbejdsstationer til drift af dine IT-løsninger, rådgivning og support. Så hvis du ikke finder de produkter eller servicer på vores hjemmeside, som dækker din virksomheds IT-behov, så tøv ikke med at kontakte os og spørge. Vi betegner os selv som IT-totalleverandør, hvilket betyder at vi ønsker at hjælpe dig og din virksomhed med alt indenfor IT.

 

SELVKØRENDE IT OG SUPPORT

Når din computer går ned, fryser eller slet ikke gør som du vil, koster det dyrebar tid, hvilket hurtig kan ende ud i at du taber arbejdstid og dermed taber fortjenesten. Derfor vi leverer til dig og din virksomhed IT-løsninger som er selvkørende. Når dit IT udstyr er selvkørende slipper du for frustrationer og at tabe tid og penge. Hvis uheldet er ude, står vi klar i telefon og hjælper dig hurtigt videre. Så kan du nemlig komme videre og fokuser på din forretning. En anden måde at sikre pålideligheden i dine IT-løsninger er at være up-to-date. JenZen følger med i IT-branchens seneste udgivelser og opdateringer både inden for IT udstyr og software.

 

KONTAKT OS

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din virksomheds IT-behov og hør samtidig om hvad vi kan tilbyde for at imødekomme disse behov. Tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at tage en snak med dig personligt.

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Ud fra vores snak kan vi derefter sende jer et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.