Backup Service

Backup løsninger

Selvom teknologien er blevet mere pålidelig og stabilt, er der stadig behov for at lave en backup af sit data, da der kan ske uheld såsom brand, indbrud, hacker eller bare en spildt kop kaffe. Derfor er det vigtig at sikre kritiske data ved at foretage regelmæssige backup.

 

Hos JenZen har vi en lang række forskellig backup løsninger. Vi kan både hjælpe med at opsætte et backup-system intern i din virksomhed, eller en backup løsning hvor dataen er opbevaret hos os. En kombination af disse to er også muligt, og vi tilbyder også cloud løsninger. Hvad end dit behov er finder vi den rette løsning til din virksomhed. Dertil tilbyder vi også at udføre et backup tjek i din virksomhed, så du er sikret om du i forvejen har den rigtige løsning.

Veeam CSP Silver Partner

VEEAM PARTNER

JenZen er registreret partner, samt service og cloud provider hos Veeam. Veeam er ledende på markedet i cloud data management, hvor de tilbyder online sikkerhedskopi og intelligent gendannelse, backup løsninger. Vi tilbyder Veeam miljø og en komplet backup både til din intern backup server eller til vores backup cloud. Endvidere tilbyder vi egen Cloud Directory på op til 3 lokationer, hosting af HyperV & VMWare maskiner og replication Storage & Hardware. Vi har stor erfaring med Veeams software.

 

Læs mere omkring vores samarbejde med Veeam på vores samarbejdspartnere side.

 

Udover Veeam backup tjeneste, har vi også erfaring med og at kan tilbyde disse andre tjenester: Symantec Backup (Veritas), AHSay, IBM Tivoli, NetApp, EMC Backup.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring backup servicer, og hvordan det kan indgå i din virksomhed? Eller er du i tvivl om det er noget du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretrækker altid at snakke med dig omkring dine IT-behov. En snak med os er altid uforpligtende.

 

Mangler du en pris? JenZen tilbyder altid tilpasset løsninger til vores kunder, da vi mener det giver mest værdi for vores kunder. Derfor er vores priser ikke faste, da de baseres efter det kunden efterspørger af forskellige ydelser. Ønsker du en pris, er du velkommen til en uforpligtende snak med os omkring dine ønsker og behov. Ud fra en snak kan vi give dig et tilbud. Læs mere om hvordan du kontakter os på vores kontaktside.